Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχαιρετισμοί



Φεύγουν οι άνθρωποι (φίλοι-γνωστοί) από την καθημερινότητα μας γιά άγνωστα γι΄αυτούς μέρη γιά χ-ψ λόγους και εμείς έχουμε ...νταλκά ! το πιάνεις το θέμα ? ...ρε νταλκά σου λέω !!

Το φιλαράκι φεύγει ..πώ πώ ..!! τι πάθαμεεεε.. λές και πεθαίνει...!! κάτι τέτοιο ! πλλάκα με κάνεις ? πιό το πρόβλημα ?

Να ξέρεις.. οι στιγμές που ζήσαμε..εκεί που πήγαμε..  αυτό που κάναμε.. αυτά που λέγαμε... οι έξοδοι μας .. γενικά οι στιγμές μας... .και κλάμααα..  μπουχουχουυυύ.... θλίψη ..  μαύρες μπλερέζες κλπ!!!

Ρε είμαστε σοβαροί ? θα μας λείψουν οι στιγμές μας ? αυτές ειναι μέσα στο μυαλό μας...μοναδική παρακαταθήκη της φιλίας μας... αυτές είναι οι στιγμές μας , αυτό και μόνο πρέπει να μας αφήνει μιά γλυκειά γεύση και όχι .. πίκρα.! Πίκρα θα μας αφήσει το ότι δέν θα είμαστε τόσο κοντά ώστε να βλεπόμαστε !! κατά τα άλλα τι στό καλό .. η τεχνολογία θα μας έχει σε επαφή !!

Και στό κάτω -κάτω εμείς παραμένουμε στο γηπεδό μας... στην έδρα μας .. εμείς είμαστε το θέμα ? γιά συγκεντρωθείτε ..!!!

Σκεφτήκατε την θέση του φίλου - γνωστού που φεύγει? τους λόγους?  τις αιτίες.?  τον άγνωστο κόσμο που θα βρεθεί? μεταξύ αγνώστων... τις κακοτοπιές ?  χμ... ξέρετε δεν είναι όλα ρόδινα ...όσοι το βίωσαν ξέρουν τι εννοω ..!!

Χρειάζονται κότσια για κάτι τέτοιο ε?  άντερα τα  λένε άλλοι... μεγάλη ψυχή και θάρρος ε ? γιατί μεταξύ μας δεν είναι και λίγο να φεύγεις απο τον τόπο σου ... τους οικίους σου...τους δικούς σου ...την δουλειά σου...να τραβάς ένα Χ και να ξεκινάς κάτι νέο....ουαουυυ !!!

Μαγκιά σου  λέω...!! και αντί να είμαστε αισιόδοξοι  μας πιάνει θλίψη... ρε ούστ τι  βλακείες είναι αυτές..!!!

Καλό πηγεμό και αέρα στα πανιά σου φιλαράκι και καλά να περνάς ... καλά να περνάς και όποτε θυμάσαι να παίρνεις κάνα τηλέφωνο ...και προπάντων ...καλά να περνάς !!!

Εμείς θα σου κάνουμε σκιά και θα σε συντροφεύουμε με το μυαλό και την ψυχή μας..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου