Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πέτρος




Και  ξαφνικά ένα απόγευμα γυρνάς κουρασμένος από την εργασία σου και …δεξιά σου στο παρακάτω  τετράγωνο από το σπίτι σου βλέπεις τέσσερα κουτάβια με την μαμά τους..!!
Ουάου   …παθαίνεις   κοκομπλόκο  .. είναι τόσο παιγνιδιάρικα  και  ζωηρά  που σε μαγνητίζουν.
Αυτόματα σε βάζουν σε πειρασμό για το ποιο θα γούσταρες να πάρεις  να σε συντροφεύει και  να το συντροφεύεις … λέω τώρα ..!!
Την άλλη μέρα καταλήγεις για ψώνια σε pet shop αγοράζεις διάφορα μπιχλιμπίδια και τροφές για το κουτάβι που μετακόμισε σπίτι σου !!




Δειλά – δειλά ανακαλύπτει το σπίτι σου και εσύ τον… χαρακτήρα του … αγώνας για να μάθει τα βασικά της συγκατοίκησης , ανταλλαγή  προσωπικοτήτων   και  υποχωρήσεις βασικά και από τις δυο πλευρές ..!!!

 


Μια ωρολογιακή βόμβα στο σπίτι …ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί ( παντόφλες ,έπιπλα , μικροαντικείμενα  , κλπ,  κλπ,  )
Έτσι  προέκυψε ο… Πέτρος ..φάτσα , δυνατή προσωπικότητα , απόλυτος , ισχυρογνώμων , εγωιστής μα πάνω από όλα πανέξυπνος..!

 
Άντε λοιπόν καινούργιε μου απόλυτε φίλε .. καλή  συγκατοίκηση και στα καλά και στα κακά !!!!

1 σχόλιο:

  1. Απέκτησες έναν φίλο ζωής, που -αν μη τι άλλο- ήδη γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ. Στα καλά και στα άσχημα πλάι σου. Φαίνεται σκανδαλιάρα...πονηρόφατσα πάντως :0). Είναι πολύ όμορφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή